Levertijd
De haaraccessoires worden volledig handgemaakt en de levertijd is afhankelijk van de voorraad. Voor de producten die wij op voorraadhebben streven we ernaar om je bestelling binnen 3-5 werkdagen te verzenden. Uiteraard proberen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Indien er een andere levertijd geld, zal dit vermeld worden in de omschrijving bij het product. 

Verzenden
De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. Het product word verzonden in een brievenbuspakketje of per pakketpost. Wij hanteren voor onze verzending een vast tarief vanaf. € 4,15 voor brievenbuspakketjes en voor pakketpost max. € 5,80. Het tarief voor Belgie en Duitsland is vanaf € 7,50. Al onze pakketjes worden verzonden via PostNL met Track & Trace code. 

Mocht u de artikelen naar een ander land dan Nederland, Belgie of Duitsland willen laten verzenden, neem dan contact met ons op via: info@n-bynina.nl 

Bijzonderheden
Is er haast geboden bij het pakketje of een andere bijzonderheid? Dit is mogelijk. Maar mail even van te voren om te kijken of het haalbaar is. Mailen is sneller, want de opmerkingen bij de bestellingen lezen we niet altijd direct. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

Een feestje om uit te pakken
De bestelling kan kosteloos worden ingepakt, zodat het een echt feestje wordt om te openen. Vermeld dit bij bijzonderheden/opmerkingen tijdens het bestelproces.

 

© 2020 - 2024 Baby & Kids Online Boutique | N - by Nina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel